Buzzador Kampanjen Veet

Jag har nu testat alla Veet produkter jag fick med posten från buzzador för några veckor sedan! Jag har aldrig trott på att dessa krämer har fungerat så jag blev väldigt förvånad när håret faktiskt försvann från benen.
 
 
Veet Hair Removal Cream var väldigt effektivt och luktade väldigt gott. Skrapan som var med i förpackningen var super att både applicera krämen med och att ta bort krämen.
 
Suprem Essence In-Shower Hair Removal Cream doftade också väldigt gott och fungerade väldigt bra. Svampen som var med i förpackningen användes både för att lägga på krämen och ta bort den. Krämen var inte länge kvar på benen när man ställde sig i duschen, men den fungerade nog bra i alla fall.
 
EasyGrip Wax Strips Face provade jag i ansiktet på den lilla mustach jag nu hade där. Tyckte inte riktigt om vaxremsorna för de gör så ont att riva bort dem. De fungera nog helt okej och våtservetterna man skulle använda efteråt tog bort vax resterna som lämnade i ansiktet.
 
Hair Minimising Body Lotion luktade otroligt gott och kändes väldigt fräsch på de ny "rakade" benen. Har inte hunnit använda den länge nog för att märka om hårväxten har minskat något. Kommer nog att fortsätta använda krämen och se om det syns någon skillnad!
 
Vaxremsorna som man fick att dela ut har jag inte provat själv. Dock har min syster provat dem och hon tyckte att det var lite smärtsamt och att det lämnade lite rester av dem fast hon använde våtservetterna efteråt. 
Här är också en bild av resultatet av 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner gratis bloggdesign | Bonusar inom casino, poker och bingo