Into The Storm

 
Igår var jag och lilla syster på Into The Storm på bio. Och måste bara säga att det var en av de bästa filmerna jag har sett på länge! Vi både skrattade och grät medan vi ibland höll fast oss i stolarna och hoppades att vi inte skulle flyga med i alla tornadon! Det är så en film ska vara! Rekomenderar verkligen att ni går och tittar på den! :D
 

Time Flying

Har inte riktigt tid att blogga mera! Mycket jobb i skolan nu och jobbet och allt annat möjligt! 
Förra veckan var jag och J på Wasa by Night i alla fall och fick våra t-shirts! Det var mycket kul och jag fick prova på en ny bar i Vasa också på samma gång! 😊 Denna vecka är det nog skola från måndag till lördag plus några jobb timmar också! Fullt upp!

Inte direkt världens snyggaste t-shirts men de är väl bättre än alla andra år! 

Fresh Spring Rolls

 
Jag provade göra mina egna fresh spring rolls igår! Det är med andra ord vårrullar som inte är friterade. Det var också super enkelt att göra dem! Man kan fylla dem med vad man vill, de är goda nyttiga och man blir super mätt av dem! :D Här är en liten film på hur man gör dem:
 
 

If I Stay

Igår var jag och lillasyster på bio i Vasa. Vi tiitade på If I Stay med Chloe Moretz. Den var nog superbra, lite råddig ibland, men man fick nog gråta några gånger! Jag tyckte ändå inte att jag fick gråta tillräckligt så när vi kom hem sen kollade jag på Fault in our Stars. Nu är nog min gråt kvot fylld för flera veckor! 
Har nu också skaffat en cykel så jag kan cruisa runt i stan på och slippa gå hela tiden, speciellt när det är mörkt och ensamt ute (: 
 
 

HÖST

Hösten är här, bladen på träden börjar bli gul, det blir kallare ute och den klassiska höst förkylningen slår till! 
Och under en förkylning måste man ju pyssla om sig så mycket man kan. Har säkert druckit 20 koppar med varm vatten med ingefära i idag, det är supergott och super bra för halsen (också lite fettförbrännande ^^)!
Jag och syster var också på god mat till Spices idag bara för att vi kunde! Deras kyckling med cashew nötter kan man dö för! :D Och inte nog med god mat, när man kommer till hem till Malax och hälsar på kommer mamma och pappa hem med en massa godis från Sverige plus lite friterade bananer med glass till efterrätt ikväll! Mätt och belåten får man fortsätta med sina läxor... 
 
 

Fried Noodles

 
Stek lite kyckling strimlor, lite grönt, nudlar, några cashew nötter och lite soya sås,
 
Frie some chicken, some vegetables, noodles, cashews and a littel soya sauce,
et VOILA! :D

Saturday

Igår bestämde jag och M att vi skulle åka ut på stan lite. Vi började ganska tidigt på Amarillo och innan vi var hemma så hade vi varit på 4 olika barer/restaurang! En hade aldrig ens varit på! På slutdestinationen dansade vi och pratade finska! Hah :D

Denna mycket goda Ginger Joe drack vi på ett ställe! 

The Buy of the Week

När jag var och shoppade lite igår så hittade jag lite nya grejer! Hittade två riktiga kap på Seppälä och ett par svarta på H&M! Litet collage här! ^^
 
 

Back To School

Tillbaka till verkligheten nu när skolan började igår! Vi har gått rakt in och får hem uppgifter på första dagen, amazeballs!
Idag var det också öppning på torget med någon finsk artist. Gick runt i lite affärer och tittade med K och drack en liten milkshake mitt i! (:





Back to reality and home assingments from school already on the first day... Day in town today with K, celebrating the school start with milkshakes (: