Varm Tisdag

Idag har det varit väldigt varmt ute! Jag vaknade cirka 9 fast jag var ledig idag. Jag och M har cyklat ner till Åminne, till stranden, ca 8-9 km en väg. Där solade vi en liten stund och sen åkte vi till Camping som är nära åminne. Där drack vi och delade på en franska. Vi åt också mjukglass (: Riktigt sommarlovs firande! 
 
Inte ett moln, så långt ögat kan nå! 

Midsommar

Har inte hunnit skriva så mycket nu den sista veckan. Jag har varit i jobbet varje dag förutom lördag när affären var stängd. Har nog nästan 50 timmar intjänat på en vecka (:
I fredags var jag och J ut till mammas och pappas villa och åt god mat. På kvällen var jag till P där tjejerna och jag hade det trevligt. Sen bestämde vi oss för att åka till molpe på dans. Där var det super mycket folk men inte så många i min ålder...
Lördagen spenderade vi vid Js mammas och pappas villa i petalax skärgård. Där hade jag vattenpistol krig med A som e 6år och så var vi ut och rodde lite med gummibåten (: Vi åt också god mat där och vi kom hem cirka 9 på kvällen. Resten av kvällen spenderades på soffan :D


Liten aktivitet vid P (:


En liten fin fisktårta (:

Hangover 3

I fredags var jag och på Åminne Rock till Åminne Paviljong. Det var nog en flopp. Det var väldigt lite folk där. Själv ville jag se på KAJ, ett pojkband från Vörå som sjunger och skämtar på dialekt. Sedan spelade flera band från Malax och något finskt band tror jag. Vi lyssnade inte så mycket på de, vi satt bara i Puben och lyssnade på trubadurerna Lester från Petalax. 
Igår var jag, Moch P på bio. Vi tittade på Hangover Part 3 och den var ganska bra. Slutet var nästan det roligaste. Själv tycker jag ändå att de två första filmerna var bättre. 
Nu sitter jag och kollar på tv serien 24 och det är så spännande! Sedan ikväll ska jag till Vasa och hälsa på en klasskamrat som fyller år idag.
 
KAJ från Vörå! :D
 
Bio snacks! 
 

Hemma

Nu är jag hemma igen efter tre dagar på villan. Hade med mig hälften så mycket mat som jag trodde jag skulle äta. Jag åkte hem för det blev lite långtråkigt att bara ligga oxh läsa mina böcker och göra korsord. Jag tänkte också jag skulle ha tagit årets första dopp men det var nog lite kallt för det tyckte jag. Just nu läser jag Fifty shades of gray på engelska. Tycker den är helt okej hittills. Den är väldigt intim! Hoppas den blir film också!
Idag ska vi städa lite, för J har inte hunnit...





Villaliv

Nu har jag semester en vecka från jobbet och jag ville njuta av den så jag bestämde mig att åka ut till villan. Jag och Rocky kom ut till villan igår cirka tolv tiden och vi solade och Rocky simmade för första gången :D
Jag och Rocky ska nu leva lite "skäriliiv" (Villaliv) i några dagar , men vi åker väl hem när maten tar slut ;)




Warm Bodies

Det blir lite längre nu mellan gångerna när det är sommar (: jobbar ganska mycket och så vill man ju vara utomhus när det är fint väder!
Jag har ännu inte hunnit ta några bilder på mina presenter men det kommer nog snart. På torsdagen var L hit på lunchdate och vi åt sallad och åt tårta från onsdag kväll. Jag fick också en liten fin present av henne (:
Efter några timmar av snack i solen åkte vi ner till Åminne till stranden och spelade lite volleyboll med J och några andra. 
Igår satt jag också ute i solen och solade lite och jag har fått super mycket fräknor i ansiktet.... På kvällen kom två av mina klasskompisar till Malax och hälsade på. Vi åt en våffeltårta som jag hade gjort och sen kollade vi filmen Warm Bodies. Den var super kuul! 
Idag har jag jobbat och nu har jag semester i en vecka! Skönt!!
 

Student och födelsedagskalas

I lördags var jag på min kompis I student kalas. Jag och P hjälpte till och kokade kaffe och liknande där.
På söndagen jobbade jag och likaså måndagen.
Igår var jag med ett tjejgäng tull Amarillo i vasa och vi åt lite smått och pratade och skrattade i flera timmar. Tänkte också åka ut efteråt men det var så dött i vasa så vi skippade det och åkte hem och sov istället (:
Idag har jag varit på hygienpass prov vid abc från jobbet men jag tror att det nog inte blir något pass här inte... De hade super svåra frågor...
Sen ikväll har jag haft släktkalas. Måste ju fira lite i allafall att man blir 20 år. Jag fick super fina presenter! Kommer bilder på dem sen! Vi åt flera olika sallader och tårtor så nu nästan rullar man fram.. ^^


studentkalas (:


Amarillo efter maten (: