Quad Bike

Var ut och körde lite quad bike igår :D fyrhjuling heter det väl på svenska!
Jag hann också sola en halv timme före det blev mulet... Var också ner till kronvik och klättrade i ett träd igår för att hitta en geocache. Jag fick en lite blodig hand efter att ha klättrat ca 5 meter upp och sedan ner tillbaka. Det är väldigt lite vatten i havet nu för tillfället som syns på den andra bilden!
Idag har jag varit och jobbat på en Sale i Vaasa och imorgon är det flera student fester på g!






Skogspromenad

Igår kväll var jag ut på en ca 6 km skogspromenad. Gick hemmifrån och genom skogen över på en väg som går runt hem tillbaka. Det tog ca 50 min att gå den. Jag tänkte att innan sommaren är slut så ska jag orka springa hela vägen! Det ska väl inte vara så svårt för en som inte ha sprungit på några år! :D
Jag fick några fina bilder på vägen i alla fall!






Smoothie

 
Röd Lunch Smoothie
2 dl Jordgubbar
ca 1 dl blåbär
1/2 skalad apelsin
1 matsked linfrön
ca 2 matskedar turkisk yoghurt
 
Blanda allt i en mixer och njut!
 

Weekend



Strampen premiär på fredagen :D

Grill premiär...

... och dans premiär på lördagen :D

Favoritglassen och ishockey final ikväll!

Monday

Har varit en skön ledig måndag! Solen gassade redan från morgonen och jag var ute och solade redan från klockan 10! Klockan 1 och jag och N ut och rullade. Vi rullade 10km ner till Åminne för att äta lunch och glass till efterrätt :D Sedan rullade vi hem igen, så 20km motion idag! Tror det räcker för hela veckan! :D
 
 

Budapest

Här kommer en "liten" bildbomb från Budapest!! :D
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Color run & Budapest

Sorry för den dåliga uppdateringen den senaste veckan, men jag har varit på "semester" till Budapest. Lördagen den 3 maj var jag på Color run med och det var superjobbit att springa 5km när man inte har varit ut och sprungit på ett år.. 
Den 4 maj åkte jag då ner till Ungern, till Budapest för att delta i RYE vårseminarie om Rebuilding European History. Det var mycket roligare än vad det låter och många nya vänner fick man!
Color run :D
Det kommer lite mera bilder sen av resan! :D

Vappu

Vad är nu bättre än att fira att man fått Sommarlov med Bastu, Pyjamasparty, Solarsky, Första Maj och Hoviska häng. I tisdags var jag upp till Bjerga Hills i Malax och hade bastu , med en bastuöl, och spa kväll med P och efteråt blev det en liten stund av pyjamasparty med lite snacks. Det varade inte länge eftersom vi hämtade K från tåget klockan 10.
Igår sjöng vi och dansade vi våra rumpor av oss så man var helt slut när man kom hem. Det var roligt att vara på Solarsky och att få se Ace Wilder och sjunga i mikrofonen (även om den var en halv meter ifrån) :D 
Denna dag spenderades med lite sockervad köp på torget, en hel mängd sushi till lunch och hela eftermiddagen på en filt i soliga Hovrätts parken (hoviska). Där blev vi till och med bjudna på champange!