Buzzador Kampanjen Veet

Jag har nu testat alla Veet produkter jag fick med posten från buzzador för några veckor sedan! Jag har aldrig trott på att dessa krämer har fungerat så jag blev väldigt förvånad när håret faktiskt försvann från benen.
 
 
Veet Hair Removal Cream var väldigt effektivt och luktade väldigt gott. Skrapan som var med i förpackningen var super att både applicera krämen med och att ta bort krämen.
 
Suprem Essence In-Shower Hair Removal Cream doftade också väldigt gott och fungerade väldigt bra. Svampen som var med i förpackningen användes både för att lägga på krämen och ta bort den. Krämen var inte länge kvar på benen när man ställde sig i duschen, men den fungerade nog bra i alla fall.
 
EasyGrip Wax Strips Face provade jag i ansiktet på den lilla mustach jag nu hade där. Tyckte inte riktigt om vaxremsorna för de gör så ont att riva bort dem. De fungera nog helt okej och våtservetterna man skulle använda efteråt tog bort vax resterna som lämnade i ansiktet.
 
Hair Minimising Body Lotion luktade otroligt gott och kändes väldigt fräsch på de ny "rakade" benen. Har inte hunnit använda den länge nog för att märka om hårväxten har minskat något. Kommer nog att fortsätta använda krämen och se om det syns någon skillnad!
 
Vaxremsorna som man fick att dela ut har jag inte provat själv. Dock har min syster provat dem och hon tyckte att det var lite smärtsamt och att det lämnade lite rester av dem fast hon använde våtservetterna efteråt. 
Här är också en bild av resultatet av 
 

Storstädning

I förrgår var jag också en snabb runda till Vasa med P för hennes hund skulle till veterinären.
Igår målade vi framsidan av huset och vi vill ha hela huset färdigt tills nästa onsdag när jag ska ha 20 års kaffe för släktingarna. Vi har bara en sida kvar!
Idag har jag tvättat kläder, diskat, tvättat fönstren och sköljt av Js bil. 
Här kommer några vi bilder på mitt inköp förra veckan! (:
 
 

Long time no see

Nu var det nog lite länge sen jag skrev sist (: Förra torsdagen var jag och lillasyster på gym här i malax och det kände vi flera dagar efteråt...
Fredagen spenderades i Vasa med P och en hel del pengar spenderades också!(bilder kommer väl imorgon kanske) På kvällen blev det en rullskridskotur ner till malax byabar Charleys hehe
Hela lördagen var vi på mammas och pappas villa och Rocky stortrivdes! Han var mest i vattnet och plaskade och var så glad när han fick äta grillkorv (:
På söndagen fixade vi i trädgården och på kvällen bjöd vi mamma och pappa på en hembakad smörgåstårta!
Idag har jag varit inhoppare på S-Market i köpings, en annan del av malax. Malax e ju inte så stort men det är uppdelat i olika delar (: Lillsyrran fixade en fin frisyr åt mig ikväll. Synd att man inte ska på fest eller nåt ;)




New Header

Ändrade min header nu till sommaren! Den andra var lite för vintrig (:


Summer is Here

Det har varit helt underbart väder nu i snart en vecka! Hoppas det aldrig försvinner! Man kan gå i shorts eller klänning ute och man blir bränd bara för att sitta en liten stund i solen!
Igår solade jag lite för att få lite färg i sommar och klockan tre började jag jobba. Ska jobba på S-Market också i sommar! Har också tänkt att man kanske ska åka utomlands och arbeta nästa sommar. Har tänkt mycket på att åka och arbeta till London eller till något annat varmt ställe (:
 

The Weekend

Denna helg har varit lite roligare än de tidigare denna månad. I fredags var jag till L som hade födelsedags fest på terassen. Det var superskönt att sitta ute när det var så varmt! Vi dansade och lekte och hade superkul! Jag tror jag kom hem runt tre tiden och det var ju bara några hundra metrar att cykla så det tog inte länge!
På lördagen hade Åminne säsongsöppning och Sturm und Drang var och spelade i paviljongen. Själv tycker jag inte att de är så himla bra och det var heller inte alls många som var och lyssnade på när de spelade. Men jag, I och P dansade och hade roligt i Boomstock där alla över 18 får vara. 
Igår hände inte mycket, tog det lungt nästan hela dagen. På kvällen åkte jag, J och P och Rocky ut på rullskridskorna (förutom Rocky då) och vi rullade ca 7 km tror jag. Vi pausade på en mjukglass i mitten (:
 
Lite Beerpong vid L, fast det gick också med cider!
 

Perfect Day

Idag har jag en Jag-Dag! 
Började dagen med att testa mina nya rullskridskor. Det gick inte så bra med Rocky med så nästa gång åker jag själv! (:
Efter detta solade jag lite, det måste var åtminstone 30 grader ute idag! När jag solat lite steg jag i duschen och testade lite Buzzador Veet hårborttagning för duschen. Det funkade ganska bra faktiskt, trodde inte att det skulle funka. 
Nu klockan halv tre ska jag på en och en halv timme ansiktsbehandling! Kommer bli super skönt!! :D
Sen ikväll ska jag på ett "Kalas" och fira en liten flicka som har fyllt 20! hihi! Snart e det min tur att hoppa ur dessa tonår som har gått! (:
 
Yesterdays Outfit!

New Stuff

Igår var vi körande till Kosnäs efter en ny dyr leksak som J köpt! Han körde hem den och jag tog bilen!
Idag var jag och köpte ett par rullskridskor som jag har velat ha nu länge. Så nu kan jag börja åka ut å rulla i sommar! De var ganska dyra men de är ju också bra då och håller länge! (:
 
 

Impuls

Igår hittade jag några välmognade bananer i kylskåpet och så tänkte jag, inte kan jag ju kasta bort dessa.. Då blev de till en god liten banankaka istället som jag rörde ihop på någon minut (: 
Har varit i skolan idag från halv nio till tio. Jag hade en viktig presentation och jag tyckte det gick ganska bra! Besök gärna vårt skolprojekt på www.jeeny93.wix.com/vaasa-super-center ! Tyckte vi hade en ganska bra idé!
 
Banankakan!

It's getting warmer

I går var det nästan varmt ute! Det var nog närmare 20 grader snart, men när man har varit sjuk vill man ju inte direkt gå med lite kläder på ute ännu... Men man kan ju drömma sig bort till sommaren (:
 

Sjukskriven..

Har varit sjuk hela denna vecka så jag har inte riktigt orkat göra så mycket...
Igår var jag dock i jobb, men det var lite tungt när huvudet var fullt med snor..
Idag är Morsdag och jag och J steg up klockan 9 och åkte iväg upp till Jakobstad på en sightseeing tur. Vi var och hämtade lite grejor som vi hade hittat på Findit.fi. Vi åt också årets första mjukglass på vägen hem!
Resten av dagen har varit fullt med mors firandet! Först till mamma och pappa och äta, sen till Övermark till Js mormor och sen till min farmor!
 

Bihåleinflammation

Andra dagen nu som jag ligger och det känns som om huvudet ska explodera... Var till läkaren igår och fick pancilin mot bihålorna mina.. Jag försöker göra lite skol arbeten men det går inte så bra när man knappt orkar lyfta på huvudet. Det blir mest att bara ligga och titta på tv...
Tittar på en ny serie nu som heter Relic Hunter, den är som Indiana Jones fast en serie och en tjej i huvudrollen (:
 

Motorsport

Här kommer en video från förra sommaren! Det är en motorcykel som kör runt i en stor boll. Ganska Coolt! De var också två på samma gång i den och sen hade de en från publiken att stå i mitten av den när de körde runt... Scary stuff!
 

Charmed

Måste bara säga att efter att ha tittat på Charmed, "Förhäxad" på svenska, i ett halvår nu så var det så SORGLIGT att titta det allra sista avsnittet i serien ikväll. Efter 8 säsonger och 173 avsnitt slutade det väldigt lyckligt!
Här är två bilder på de gamla och de nya häxorna! (bara en som har bytts ut)
Vad ska man nu titta på?!?


 
 
 

Tråkiga Dagar

Denna helg har varit ganska tråkig. Har inte gjort så mycket annat än jobbat denna helg...
I fredags var vi till grannarna P & B och hälsade på en stund. Vi målade också en sida av vår lilla röda stuga (:  
I går kväll åt vi vår första strandservice burgare (: Jag tyckte att det var ganska dyrt där i år.. Så det blir inte många rundor dit i år!

Snabb Baconpasta

Här är ett litet gott recept på en enkel och snabb rätt! Och inte så dyr heller ;)
 
Du behöver:
Spaghetti
1 bacon paket, 140g
2 msk olja
2 vitlöksklyftor
sambal oelek elr sweet chili sås
Salt & Peppar
Persilja
Ugn 200°
 
Koka 2-4 portioner spaghetti beroende på personer. Skär bacon i bitar och blanda i olja, vitlök och sambal oelek(chili sås) i en ungsform. Grädda i ugnen i 15-20 minuter.
Blanda sedan i den färdiga pastan med baconet och salta och peppra lite.
Servera med lite persilja!