Åland Bildbomb

 

Ingen Tid

Nu e det en tid sedan sist! Jag kom hem från Åland på måndag natt. Jag har jobbat flera dagar och min moster och kusin är och hälsar på från Sverige. När jag har haft lite tid över så har jag varit ute i solen, för man vill ju bli lite brun i sommar. Igår var jag, lillasyster, moster och kusin till Åminne och solade och badade. Jag badade för första gången i år, heheh...
Det kommer väl lite bilder från Åland sedan när jag har kollat genom dem! (:
 
 

Åland

Sorry att jag inte har uppdaterat men för stunden är jag på åland. Jag och M körde ner på onsdagen och sov i gustavs onsdag natt. På torsdag morgon tog vi Viking Line över till Åland. Vi var framme 2 tiden och vi åkte och handlade lite mat och stuff. Vi var också ut på stan igår och checkade lite.
Idag började vi dagen med äventyrsgolf och jag vann ^^ det var super roliga banor! Sen har vi gått på stan och ätit på ett place called Indigo. Nu ska vi börja göra oss redo för Rock Off Festivalen! :D Det kommer väl någon bildbomb sedn när vi är hemma igen!!




Spices

Söndagkväll var jag och J in till vasa och fixade en kamera på Js grävmaskin som han kör i jobbet. Efteråt var vi och letade lite geocachar i Vasa och på Vasklot. Vi hittade 4 stycken (:
Igår var jag med familjen in till Vasa och åt på en asiatisk restaurang som heter Spices. Det var stora och goda portioner. Vi åt alla kyckling med cashew och så en extra jätteräkor (:
Idag ska jag börja packa lite för imorgon bär det av ner till Gustavs och hälsa på två gamla vänner och på torsdagen går färjan från Åbo till Åland! :D E lite nervös över att köra ner till Åbo, har ju aldrig kört längre än Närpes!! (:

Paniattack, Geocaching och Grillfest

I torsdags var jag på gym men det var nog inte så bra. Jag hade hög puls redan före gym passet. Senare på kvällen när jag var i jobbet blev min puls 120 och jag trodde jag fick en hjärtattack eller nåt... Vi åkte in till sjukhuset och på vägen dit somnade mina armar och händer och nästan hela ansiktet... Jag fick ligga ner en timme ungefär förrän läkaren berättade att jag hade en panikattack. Det var nog en lättnad och jag fick något lugnande medicin att ta ifall det började igen.
Igår var jag, J och hans kusin B och åt pizza till Åminne. Det var ganska gott och så fick jag leta lite gömmor på samma gång. Jag hitta 3 i åminne och sen åkte vi till Ribäcken och över riksåttan in i skogen (: Så nu har jag fått J att också börja med geocaching :D hehe
Jag åkte sen på grillkväll till S för hon ville fira att hon har fyllt. Medan jag var där så var J och B ut och letade gömmor. Det kom hem cirka 1 , ungefär en timme efter mig haha (:
Fick tyvärr inga bilder från igår (:

Strawberries

Igår var det jordgubbar hela dagen för mig! Blev alldeles sjuk i magen av dem!
Jag gjorde jordgubbssylt i flera timmar och åt jordgubbar med choklad på! Oj så gott det var! Nu har jag jordgubbssylt i ett bra tag framöver :D






Summerfeelings

Här kommer lite bilder från vår gård och en på mig och en ny klänning från Three Little Words, Nelly, Klocka är Jet Set och halsband från Glitter. Skulle också behöva klippa mitt långa hår... Jag har också lagat en ny header som ni kanske har märkt! (:
 
 
 
 
 
 
 
 

Kesorullar med avokado

Till två rullar:Blanda 1dl keso(grynost) med 1dl mat yoghurt. Lägg till 2 strimlade soltorkade tomater och 1/2dl hackad basilika och en riven vitlöksklyfta och 1krm spiskummin om man vill, jag la inte i det och sen lite salt och peppar. Lägg sallads blad på två tortilla bröd, medium size, och klicka ut röran på dem. Fördela en avokado i bitar och en hackad tomat och 150g kokade kikärter på röran. Rulla ihop och Njut! (: Bild finns i förra inlägget! 
Idag har jag och J och Rocky varit ut till villan och ätit lite grillad lax med mamma och pappa. Efteråt har vi varit till Js kusin och hälsat på. De har en gullig liten två åring som tyckte om att måla med händerna (:

Baking Cakes

Jag har jobbat nu två dagar och ska jobba hela helgen. Imorgon kanske vi åker ut till villan också. Igår bakade jag också flera timmar. Det blev kokosmazariner, kladdkaka och våfflor till middag. Tänkte också baka lite muffins men det får vänta till en annan dag. (:
Idag gjorde jag också supergoda keso wraps med avokado och kikärter och lite annat smått (: Kan lägga upp receptet imorgon.





Homemade fruitsalad

Idag har jag städat hela huset och till eftermiddagen kom lillasyster hit och vi gjorde en rolig fruktsallad (: 
Den bestod av:
1 hel melon
2 bananer
1 apelsin
1/2 ask vindruvor
Vaniljsås
 
Det var kanske lite för mycket åt två personer men god var den! :D
 
 
 
 

Postrodden del 2

Här är lite mer bilder från postrodden! (:


Replotbron

Avfärd

Sopptillagning

En bild från cykelturen på holmön

Postrodden

Denna helg har jag, J och hans föräldrar varit över med deras båt till Holmön, utanför Umeå. Vi startade fredag kväll från Åminne hamn och kom till Svedjehamn i Replot vid midnatt. Där var det dans och håll igång och jag dansade med två typer. Sen blev vi så trött så jag och gick och sova till båten ca halv 2. 
På morgonen ca 10 bar det av ut på kvarken. Alla roddbåtar startade och började ro över. Vi följde roddbåtarna i sakta fart och var över ca 7 tiden, finsk tid. Det tog alltså 9 timmar över... Det var i alla fall lungt och ganska fint väder. Vi lagade mat när vi väl var framme och sen åkte jag och J ut och cykla en liten bit. Vi cyklade på två barn cyklar vi hittade på ett ställe. De hade också dans där, men vi var inte på den.
Sen på söndagen var det hemfärd ca 12 och vi var hemma i Malax ca 8 på kvällen. Vi hade också en liten matpaus vid replotbron. 
På väg till Replot
Start från Replot på lördag morgon!
Ett Malax lag
På Holmön, den mindre båten körde vi med!
 
 
På holmön lånades det bilar hit och dit!
De båda färjorna som lade till i hamnen!
Hemfärd!
Matpaus i Replot!