New Shoes

Nu har jag inhandlat nya höst/vinter skor åt mig själv! Jag har ungefär bara klackskor i alla sorter och två par converse så jag tycte jag behövde ett par vinter skor också (: Det blir väldigt kallt att gå i converse på vintern!
 
 
Funderar nu på att boka flyg till Manchester för att åka och hälsa på min lilla vän I som har tillfälligt flyttat dit! Enda problemet är att jag inte vet hur mitt schema ser ut och när vi kommer ha några tenter.... Vill så gärna åka utomlands snart! Det är så länge sen sist! Det är ju cirka 3 år snart sedan jag kom från Belgien!! :D
 
 

Wake me up

Det blir lite långt mellan varje inlägg nu för tiden... Har så mycket med skola och så jobbar jag också... Men jag ska försöka vara lite bättre (:
Igår var jag så trörr efter skolveckan att ja somnade på soffan när vi tittade på film :D hehe oops
I onsdags var jag provpublik på den nya musikalen Fighting Star på wasa teater! Den var faktiskt rätt så bra! (:


Åå vad jag saknar sommarvärmen! Det känns som om det skulle vara minus varje dag man åker till skolan...

Gainomax

Jag har blivit antagen till en buzzador kampanj om Gainomax. Gainomax är en proteindryck som man ska dricka efter man har tränat! (:




first week festival

Här är denna vecka i bilder! :D


Tisdag sydde jag på 9 halarmärken på min mörkgröna halare! Har ännu 4 kvar att sy på!


Onsdag var det Elokuu på torget...


... Förfest med min tutor grupp i en liten etta! ...


... och 500 pers på leipätehdas! :D


På torsdag var det Pubquiz på leipätehdas! De som vann hade 15 poäng och vi hade 10...


Fredagen var det sitz dags! Temat var barnkalas! :D


Jag var utklädd till prinsessa! :D
Efter sitzen gick vi till ollis på 80 tals kväll! (:



Kräftskiva hela helgen!

Denna helg har varit superkul! I fredags hade jag, I och P kräftskiva. I har kommit hem från grekland där hon varit hela sommaren så det var mycket catching up to do! (: Vi åt och drack så vi blev tjocka! Efteråt åkte vi till Åminne på säsongsavslutning och dansade av oss lite! Var lite besviken på Åminne denna gång så vi kom hem lite tidigare än planerat. 
På lördagen åkte vi ut till Js föräldrars villa i Petalax. Vi var där och åt lunch och sen åkte vi till mina föräldrar och hade kräftskiva på kvällen. Det var ju villaavslutning så en eller två smällare blev det ju (: