Långfredag

Idag har det inte hänt så mycket. Jag har varit ut och gått med min nya och gamla granne N och hennes hund. Sen tittade jag in i deras lägenhet.
Sen låg jag på soffan i några timmar och tittade på Förhäxad. Har också hunnit dammsuga lite och lagat lite god lax i ugnen.
Nu ska jag åka på pubkväll till Malax ända bar (:




Blogg.se vill inte svänga denna bild men jaa.. Det är de två doggsen från idag.

Godis godis

Idag har jag och lillasyster varit och storhandlat för hela påskhelgen! Och dyrt blev det.. Men det blev det eftersom jag ska bjuda mina föräldrar och svärföräldrar på Påskbuffé på annandag påsk. Har också laddat upp med påskgodis åt mig själv och åt årets häxor som kommer och hälsar på! (det största äggen är åt mig och J :D )
 

Väldigt snart

Sitter i skolan och har matpaus nu och längtar tills imorgon.. Jag har haft prov från 8-11 och det gick väl helt OK tror jag. Nu är det bara entreprenör lektionen kvar och sen i jobb från 14-21 och efter det är det PÅSKLOV!
Tänkte ändå åka in till Vasa imorgon igen för att påskhandla en massa mat och hämta min telefon som har varit på service! Jag gillar påsken och alla små söta påskhäxor! Jag har ändå inte pyntat det minsta hemma och jag får väl heller inte eftersom J inte riktigt gillar såna här högtider...
Hittade denna gulliga bild på en påskhare!

Överfull

Denna vecka har jag såååå mycket att göra... Jag har skola från 8-18 idag och imorgon och på onsdag har jag skola från 8-13 och jobb från 14-21. Har flera projekt och uppgifter jag måste ha gjort... Tur att denna vecka bara är tre dagar och sen är det Påsklov!!

Halarmärken

Dessa två halarmärken plockade jag på mig under helgen :D Det ena hör till Pampas Nationaldag och det fick man när man köpte biljett till Pampas. Olliver's Inn e favorit baren i Vasa och det köpte jag där! Nu är det bara att börja sy fast dem!
 

Pampas Nationaldag

 Här kommer lite bilder från igår och idag! Gotta Love the Studielivet!
 
Gårdagens Olympiad på stadstorget! 
Morgon på hotellrummet...
Min gröna och M's röda halare
Frukost på Sillis i Smedsby UF
Janne Grönroos sjöng och spelade! (Han e talare på radio X3M)
Olliver's Inn e fullt klockan två på dagen! En populär bar i Vasa!

Simple White

Något hett är det enkla vita klänningen! Matcha med ett snyggt armband och ett par svarta högklackat och du är redo för fest!
 

Pampas 2013

Denna vecka är det Pampas och imr kör vi Pampas fullt ut! Imr är det Pampas Nationaldag och det ska firas med tävling på torget och fest på kvällen och sillis dagen efter! Kommer att ta med min kamera så ni får se lite bilder!
 

Spring Fashion

Något som är stort i vår är GULT! Matcha ett gult plagg med svarta jeans och en läderjacka och det är hur snyggt som helst! 
Här är ett litet tips!

Granatäpple

Tänkte tipsa om granatäppel, har ni inte testat så så måste ni bara smaka på en! Man äter de röda fröna som är inuti. Man kan äta de som det är eller så kan man göra som jag och äta Turkisk yohurt med granatäpple till frukost (:
 

Service

Just nu sitter jag i skolan och gör lite matematik, som e väldigt klurigt... Jag vaknade klockan 9 i morgon och var då försenad till min lektion som började nie. Min älskade telefon,Samsung Galaxy Note 2, har fått något konstigt fel och tycker jatt jag har program på den så att minnet e fullt. Därför fanns det inte rum för min alarmklocka att ringa..
Jag kom till Vasa ungefär 10 och det var ingen idea att gå på lektionen då mera så jag åkte med telefonen till El Giganten så att de fick skicka den på service. Så nu har jag en liten och rosa Nokia..
 
Samsung Galaxy Note 2

Fröknäcke och Semlor

Här är resultatet av mitt bakande idag! Och gott var det!
 
Fröknäckebröd, med saltflingor på
 
Semlor (Frallor) med Solros- och sesamfrön

Gårdagen

Hann/orkade inte skriva igår... Jag åkte i skolan från 8-13 sen å handla mat till Prisma och sen hem och äta. När vi hade ätit färdigt åkte vi ut till mammas och pappas sommarstuga. Vi åkte med bilen över isen... Jag fick några fina bilder i alla fall (:
Vi kom hem cirka klockan 20 och då var jag så trött att jag bara låg på soffan och kollade tv. Jag skulle ändå upp tidigt idag i jobb. Har jobbat från 6-14 och nu håller jag på och bakar lite.
 
 
 

Zumba

Nu har jag motionerat färdigt för denna vecka! Imorgon är det ny vecka och mera motionsrundor. 
Jag och min lillasyster var ute i naturen idag och gick med Rocky. Vi tänkte grilla majs och hamburgare vid en grillplats brevid ett träsk, men bestämde oss för att bara grilla majs.
Sen åkte vi hem och grillade hamburgarna istället, då fick ju också gubben en burgare. Medan vi åt tittade vi på några filmer han hade filmat när han kört snöskoter idag. Ganska tråkigt! (:
Nu ikväll har jag varit på Zumba och skakat lite rumpa. Det är väldigt kul men man är väldigt uttmattad efteråt..
 
Min lillasyster och Rocky på bild!

New day, new possibilities

Man bara älskar vädret vi har här i Malax. Det är soligt även idag, men det är väldigt kallt ute ännu. 
Jag vaknade klockan åtta idag, bra när man äntligen har en sovmorgon..
Jag klev upp, gjorde frukost och började läsa psykologi. Och varför läser jag psykologi? För jag tänkte jag skulle söka till Åbo Akademi igen och se om jag har bättre lycka i år. Jag trivs super bra var jag är i skola nu, men jag vill såååå gärna läsa psykologi! 
Idag måste jag hitta på några ute aktiviteter så att jag får lite mera frisk luft och inte bara sitta inne och läsa (:
 

Bright Light

Idag har jag hunnit med mycket och den härliga solen lyser också idag! Man gör det när man stiger upp halv sex.. Har varit i jobbet från 6-13 och efter det hämtade jag min lillasyster J och vi åkte hem till mig. Där bytte jag om till utekläder och tog med Rocky.
 
Vi åkte ner till Åminne på pilktävling. Vi var inte med, utan J grillade och säljde korv medan jag var ut och gick med rocky på isen. Efter det åt vi varsin grillkorv. När vi åkte hem stannade jag via Villa 31 och köpte två små inredningsprylar. Villa 31 är en liten inredningsaffär i Malax. Nu sitter jag bara och tittar och känner mig så trött. Kanske man ska ta en siesta!
 
Jag vet inte varför blogg.se inte vill svänga min bild men maan ser ju nog vad det är..