Sushi & Veterinärbesök

Igår var jag med Rocky till veterinären för att ta blodprov och vaccinera honom. Vi behövde ta blodprov och se om epilepsi medicinen påverkar levern. Han var så duktig när de tog blodprov, han sa inte ett ord.
Efteråt lagade jag och lillasyster egna Sushi hemma hos oss :D det blev supergott! Mycket godare än förra gången vi gjorde sushi!
 
Rocky fick bandage med fiskar på! (:
 
 

"Semester"

Har denna och nästa vecka "semester"! Känns inte direkt som semester när man har fullspäckat schema i alla fall och man börjar skolan nästa måndag... Man får försöka ta det lugnt de stunder man hinner.
Igår och idag har jag varit vid mamma och pappa nästa hela dagarna. De håller på och bygger en ny sommarstuga, så igår hjälpte jag mamma att inreda och plocka ihop köket på Ikeas inredningsprgram på nätet. Idag har jag varit vid mamma och sytt min halare som jag ska använda nästa vecka. Var så tråkigt att sitta hemma själv så jag åkte till mamma som också har semester denna vecka (:
Jag måste ha på min halare nästan hela nästa vecka, för jag är tutor åt nya elever som börjar på International Business på Vasa Yrkeshögskola. Där är jag också tutor åt en tjeckisk flicka som har kommit som utbytes elev hit i höst (: Exiting!! 
 
Den gröna halaren är min! (:
 
 

Powerpark,Juthbacka och Bumperz

Nu ska jag skriva lite medan jag har tid. Här kommer den senaste veckan!
Förra söndagen var jag med P och B till powerpark. Det är typ 5 år sedan jag har varit dit och det fanns mycket nytt att köra i. Fick till och med prova åka vattenskoter ;)
Denna vecka har jag jobbat måndag till fredag. Jag har nästan en full vecka i timmar. På tisdagen bakade jag lite bullar och semlor (frallor). Det var första gången ever som jag bakade bullar och det blev faktiskt riktigt goda (:
I fredags var jag till Juthbacka marknad som de ordnar årligen. Hittade inget intressant så det blev bara lite godis (:
Igår var vi till Åminne stugby och tittade när de hade bumperz turnering. Efteråt åkte vi ut till villan (:

Tattoo

Nu har jag funderat om jag ska göra en tatuering nere på vristen på ena benet. Har hittat några jag gillar men vet ej vad jag ska göra!!!
 
 
 
 
Detta märke representerar årtalet jag är född, alltså 1993 (:

Veckan som gått

Denna har jag solat, jobbat, lagat mat och varit på lite partaj!
I tisdags var jag till stranden och solade lite med P.
På onsdag städade jag huset och min lillasyster gjorde mina naglar fina!
Torsdag jobbade jag och så var jag med Rocky till veterinären för han har epilepsi och jag fick en medicin åt honom.
På fredag jobbade jag också och efteråt var det bjergafest. Alla som bor på bjerga är bjudna på festen och det var helt okej kul där! Det bor ju förstås många äldre på bjerga och inte så många i min ålder.
Igår lördag jobbade jag också och till middag blev det lite kräftor :D mums
Idag är det jobb igen!!










Tuuri

Inget speciellt har hänt den senaste veckan. I lördags var jag och J till tuuri och handlade lite. Vi hade nog nästan bilen full före vi var hem, för vi åkte via biltema i seinäjoki på vägen hem också.
I söndags var vi in till vasa och skulle köpa en frys men det fanns inte en enda i hela vasa som passade våra kriterier. De var antingen för dyra eller för stora eller för små. Så vi åkte hem utan och tröståt lite pizza...
Idag är det fint väder så nu ska det solas lite. Skolan börjar ju snart och då vill man vara brun. Vi börjar väl den 3 september tror jag. Jag ska också vara tutor åt en klass och åt en tjeckisk flicka (: