Marketing Communication

Länge sedan sist nu! I helgen har jag jobbat och varit ut med J, M och M (och en kille på T som hängde med lite i svängarna) till Ollivers Inn på UV party. Jag som e så up to date visste inte att det var UV så jag var klädd i nästan helt svart... Men vi fick ju några glowsticks så jag lyste då upp lite (: Det spelades superbra musik och det var en jätte bra feelis där! Kom hem när brevbäraren kom med Vasabladet...
Har nu också fått mitt andra snygga halsband jag skickat efter! By the way har jag och lillsyrran varit till Vasa på loppis idag! Idag har jag också stekt mina första våfflor! Och goda var dom! :D
Håller nu på och läser lite marketing tills imorgon!
 
 
Älskar detta halsband!

Sunny Outside?

Nu har solen börjat sticka fram. Det har varit så kyligt och regnigt de sista dagarna.
Idag är jag också ledig fram till 4 när jag ska på tutor träning till Vasa. Har så mycket att göra nu före så det känns inte riktigt som att vara ledig.
Igår kväll fick jag också mitt Buzzador paket med Veet produkterna. Så nu ska här planeras en bastu/spakväll!!




Necklace

Har inte skrivit nu på några dagar, men inget speciellt har hänt här. Jag har jobbat hela helgen och varit till Åminne några gånger för att titta om isen har försvunnit. Snart kan man åka med båt till sommarstugan!! :D
Igår bestämde jag mig för att börja åka ut och springa, så nu har jag ett 5 km program jag håller på med.
Det börjar lugnt med två minuter gång och tre minuter spring i en halv timme och sen ökar det på varje vecka.
Igår fick jag också mitt efterlängtade halsband hem på posten. I love Ebay! Billigt och snyggt!
 

Veckans Inköp

Bikbok har nu äntligen kommit till Vasa och då måste man ju bara gå dit och kika lite. Jag var dit igår före jag började jobba, det var ganska mycket folk där, men jag hittade två saker att ta hem! Sen besökte jag också Vero Moda och Subway för att ta med mig en Subway hem som lunch. Här är bilder på det jag köpte!
Skjorta från H&M och Sjal från Pieces
Min första peplum topp och en vår/sommar jacka från BikBok
Jag ville ha en vit ,men de var slut så en svart blev lika bra! 

Dress up and Glow up

Det var super kul på sitzen igår fast den gick på finska! Behövde bara fråga en gång vad något betydde ^^ Vi åt och drack och lekte och fick punishments när vi inte följde sitzens regler. Jag var förresten utklädd till en sångare för temat var att man skulle klä ut sig till något som man ville bli när man var liten. Hade också en mikrofon med mig (:
Efter sitzen fortsatte festen för allmänheten på Brödfabriken där vi var. De var Glow Up party och man fick glow sticks. Det blev inte så värst sent, men vaknade tidigt.. Har varit i jobb nu från 12 till 20 och ska jobba hela helgen. 
 

Sitz

Idag har jag skrivit 5 sidor i ett marknadsföringsprojekt med en av mina klasskamrater och vi har still 5 pages to go. Vi e på god väg! 
Nu ikväll ska jag på min första sitz här på Vamk (vasa yrkeshögskola), och den ska vara i en bar som kallas brödfabriken här i Vasa. Den går på finska, men säkert klarar jag av att prata lite finska. Den börjar klockan sju så nu i väntan på den så har jag och M, en klasskamrat varit på stan och fikat och shoppat lite. Jag hittade en ljusblå skjorta från HM för en billig peng. Vi fikade på Sweet Vaasa som är nära centrum. Jag åt en super god Mars-ostkaka och drack en cappuccino (: 

Blommor

Jag gillar blommor! Särsklit Orkidéer, de är så härliga (: Jag tycker om alla blommor som man inte behöver sköta om så mycket, de andra vill bara dö... Vet inte vad jag gör för fel.. Här är bilder på en kaktusblomma, den andra vet jag ej och en orkidé. Kaktusblomman tycker jag är superfin färg!
 
 

Lyx

Man behöver unna sig lite lyx i vardagen ibland! Idag bestämde jag mig för att göra mig själv en super god getost sallad med balsamvinäger.

I will wait

Jag bara älskar den här sången! Den är så härlig, hans röst är så härlig!
 

Spring is finally here

Nu är det nog vår på riktigt! Det är många grader på plus ute och nästan 30 grader i solen om det inte blåser. Snön smälter för fullt och några små blommor tittar fram här på gården! 
 

Missing Summer

Jag saknar sommar så mycket nu!! Det har börjat regna nu och det har varit mulet hela dagen.. 
Här är en liten sommar outfit!
 
 

Let it Rain

Igår bytte vi till sommardäck på min bil, för allt snö är snart borta! Igår var jag också ut på promenad först med mamma och sen på kvällen med P och hennes hund. 
Idag har jag och J varit till korsnäs och kollat på en fyrhjuling som han vill ha och ikväll blir det kanske lite partaj i Vasa (:
 

I got mail

Idag fick jag denna snygga och enkla väska på posten! Och billig var den! Handlade den på ebay förra veckan så det gick ganska snabbt att få den och det är alltid ett plus (:
 

Lång dag

Idag har det varit en extra lång dag i skolan. Började klockan 8 i morse och slutade klockan 6. Hade några håltimmar där i mitten så då passade man på och göra lite skolarbeten.



Buzzador

Har inte hänt något speciellt de senaste dagarna, jag har bara jobbat och sovit. Idag har vi inlett grill säsongen med grillat kött och det var super gott!!
Fick veta idag att jag har kommit med i Buzzadors kampanj om Veet, så nu är det bara att börja ordna en spa kväll med Veet produkter! (:
 

Geocaching

Igår kväll var jag och mamma ut och letade Cachar vid ABC och där runtom. När vi hade hittat några och skulle ta nästa som var nära bilen hoppade vi ur och lämnade hunden i bilen. Mamma lämnade nycklarna inne i bilen så jag tror ni förstår vad som hände då. Rocky steg upp vid fönstret och tryckte ner låset. Jag och mamma var utlåsta ur bilen...
Tur att vi hade en telefon med oss i alla fall. Vi ringde min lillasyster och hon kom med extra nyckeln så vi slapp in i bilen! Hehehe lite kul var det ju!!  Vi hittade i alla fall 6 stycken geocaches! (:
Här sitter Rocky och förstår inte varför vi inte släpper ut honom ur bilen! (: